Vtome.ru - электронная библиотека

  • Добавил: harun54
  • Дата: 12-03-2019, 13:39
  • Комментариев: 0
Название: Cook's Country
Номер: April-May
Год: 2019
Формат: PDF
Размер: 48 Мб
Язык: английский / English

Foolproof recipes of American home cooking and easy, weeknight meals. Cook's Country magazine is dedicated to honest-to-goodness American home cooking, offering quick, easy and satisfying meals that don't take hours to put on the table. Every recipe we publish has been tested and retested 20, 30, sometimes 50 times until we come up with a recipe that will work the first time and every time you make it. And each issue of Cook's Country is 100% ADVERTISING FREE, so you get unbiased and objective information on every page.
  • Добавил: harun54
  • Дата: 12-03-2019, 11:19
  • Комментариев: 0
Название: taste.com.au Cookbooks
Номер: Amazing Desserts
Год: 2018
Формат: PDF
Размер: 26 Мб
Язык: английский / English

A selection of your top-rated, favourite recipes pulled together in one cookbook from Australia's favourite food and lifestyle website taste.com.au. Each beautifully illustrated taste.com.au book is filled with hand-picked favourite recipes, along with expert hints, tricks and helpful advice to make cooking more fun and rewarding. We've got a cookbook for everyone, whether you love baking, need something fast and fab, want a super salad or feel like food that's a little more comforting. And our 'tried and tested' guarantee means you can be sure of perfect results every time.
  • Добавил: harun54
  • Дата: 12-03-2019, 11:13
  • Комментариев: 0
Название: taste.com.au Cookbooks
Номер: Amazing Pies
Год: 2017
Формат: PDF
Размер: 40 Мб
Язык: английский / English

From Australia’s favourite food and lifestyle website comes an exciting new food experience - Taste.com.au magazine. The magazine brings to life all new and exclusive recipes that are a joy to make and eat, whether you're after a healthy midweek meal or something lusciously indulgent. Plus, each month the magazine features some of Australia's favourite foodies including Manu Feildel, Adriano Zumbo, Matt Preston, and Marion Grasby, showcasing irresistible new recipes and ideas from their kitchens. Here comes food like you’ve never seen it before. With food beautifully heroed on high-impact pages, you can almost taste it.
  • Добавил: harun54
  • Дата: 12-03-2019, 10:59
  • Комментариев: 0
Название: Food & Home Entertaining
Номер: April
Год: 2019
Формат: PDF
Размер: 54 Мб
Язык: английский / English

The magazine for food lovers
South Africa's most established and trusted food magazine inspires professionals, homemakers, culinary students and food lovers. Even the most sophisticated dishes are made accessible to the reader, and there’s never a shortage of comfort food ideas for the whole family. Food & Home keeps readers up-to-date on trends, faces and places, restaurants, events, gadgets, local producers and gourmet travel destination.
  • Добавил: sama_sha
  • Дата: 10-03-2019, 19:24
  • Комментариев: 0
Название: Cake Decorating Heaven
Автор: Sally FitzGerald
Издательство: Anthem Publishing Ltd
Год: 2019
Номер: March/April
Размер: 93 mb
Формат: pdf
Страниц: 100
Язык: английский

Журнал по декоративной отделке тортов, пирожных, капкейков и др. кулинарной выпечки. Номер посвящен Светлой Пасхе. Здесь вы найдете 36 техник и проектов с подробными объяснениями, мастер – классами и красочными фотографиями: украшение яиц, пасхальные зайцы, создание букета из роз (съедобного), пчелиный улей с пчелками и еще много разной красоты.
  • Добавил: stella
  • Дата: 10-03-2019, 07:30
  • Комментариев: 0
1000 рецептов №2 2019Название: 1000 рецептов
Главный редактор: Е. Никитина
Год издания: 2019
Издательство: "Вкусный мир"
Количество страниц: 32
Формат: PDF
Язык: Русский
Размер файла: 30.41 мб

Журнал для любителей вкусно приготовить, вкусно поесть, вкусно и оригинально принять и угостить гостей. Составлен журнал из кулинарных рецептов, которыми щедро делятся его читательницы. В этом номере авторы журнала предлагают коллекцию рецептов: пикантные закуски, необычные салаты, аппетитные вторые блюда и вкуснейшие десерты.
  • Добавил: stella
  • Дата: 9-03-2019, 23:06
  • Комментариев: 0
Еда №21 2017 ШаурмаНазвание: Еда
Главный редактор: Р. Лошманов
Год издания: 2017
Издательство: "Афиша"
Количество страниц: 50
Формат: PDF
Язык: Русский
Размер файла: 28.05 мб

Появившись в Москве в начале девяностых, шаурма за неполных тридцать лет завоевала Россию целиком и полностью. Вот почему мы посвятили этому даже не блюду, а явлению целый номер. Шаурма Марка Гельмана, Ильи Шалева и Алексея Зимина. 5 дней шаурмы. Рецепты шаурмы из московских ресторанов. Шаурма в массовой культуре. И другие вкусные начинки.
  • Добавил: harun54
  • Дата: 9-03-2019, 12:19
  • Комментариев: 0
Название: Cooking with Paula Deen
Номер: March
Год: 2019
Формат: PDF
Размер: 39 Мб
Язык: английский / English русский

Cooking with Paula Deen magazine gives readers more of what they love from the queen of southern cooking, Paula Deen. Each issue offers flavorful recipes for sharing with family and friends, along with access to Paula's life and her family traditions. Truly a food lifestyle magazine, Cooking with Paula Deen showcases down-home recipes and cooking tips, entertaining inspiration, travel suggestions, home decorating ideas, and much more.
  • Добавил: harun54
  • Дата: 9-03-2019, 12:09
  • Комментариев: 0
Название: delicious Australia
Номер: March
Год: 2019
Формат: PDF
Размер: 117 Мб
Язык: английский / English русский

Award-winning premium food magazine
delicious. magazine celebrates good food and the people who produce it, from renowned international chefs and food-lovers around Australia. Inside each issue you’ll find achievable recipes that work every time, plus inspiration for foodie travel.
  • Добавил: harun54
  • Дата: 9-03-2019, 12:01
  • Комментариев: 0
Название: Delicious UK
Номер: March
Год: 2019
Формат: PDF
Размер: 64 Мб
Язык: английский / English русский

Delicious. magazine is a treasure chest filled with more than 60 tested recipes to cook for family and friends, from the simple to the more challenging, plus inspirational ideas for seasonal ingredients, food and wine matching, foodie travel hotspots, behind-the-scenes stories about food heroes and producers, interviews with chefs, and campaigns. And now there's a Be a Better Cook section packed with expert tips, techniques, step by step guides, food and product tests, useful gadgets and the science behind cooking.